Menu2019-06-13T17:58:44+00:00

SPISEKORT

1 ret ………… 95,-

1. Carpaccio
med løvstikkemayonnaise og marinerede småløg

2. Torskeryg
med fennikel, dild og sauce nage

3. Koldrøget laks
med porreterrin og urtesalat i senneps-vinaigrette

4. Sommersalat
kartofler, asparges, agurker, radiser i rygeostcreme med karse og maltknas

5. Risotto
med to slags ærter, Unika Kry og verbena

6. Hvide asparges
med brunet smør, peberrod og skinke

7. Grillet kylling-escalope
med rosmarin og citron samt nye løg og glaskål

8. Lammeculotte
med dampet spidskål og mynte samt flødesauce

9. Kalvefrikassé
med nye grøntsager og hjemmesyltede grøntsager

10. Høgelundgaard 8
med sennepssyltede abrikoser og krystalliserede valnødder

11. Miekage
med Nygårds vanilieis

12. Danske jordbær

med hyldeblomstfløde og hybenrose

SMAGSOPLEVELSER

2 retter ………… 180,-
3 retter ………… 260,-
4 retter ………… 340,-