Menu2019-03-19T11:21:04+00:00

MENU

FROKOST (kl. 11.00 – 14.00)

Sildetallerken
To slags sild, kapers, hjemmelavet karrysalat og serveres med groft rugbrød
Kr. 119,-

Stjerneskud
med dampet og stegt fiskefilet samt rejer, kaviar og dressing
Kr. 139,-

Pariserbøf
med æggeblomme, løg, kapers, rødbeder og peberrod
Kr. 149,-

Gammeldaws æggekage (min. to personer)
med røget bacon, tomat, purløg, sennep, rødbeder og serveres med groft rugbrød
Kr. 119,- pr. person

Ostetallerken
To slags unika-oste med fennikelkompot – serveres med brød
Kr. 89,-


AFTEN

Forretter

Dagens suppe
Kr. 69,-

Lakseroulade
med scampi og urtedressing
Kr. 79,-

Hovedretter

Perlehøne
Serveres med pasta, pesto og sæsonens grønt
Kr. 159,-

Steak af oksefilet
Serveres med rodfrugter og rødvinssky
Kr. 179,-

Dessert

Trifli
med vanillieis fra Nygårds Ismejeri
Kr. 79,-

Gateau Marcel
Klassisk fransk chokoladekage med vanillieis fra Nygårds Ismejeri
Kr. 89,-

Ostetallerken
Forskellige oste med sødt og sprødt
Kr. 109,-