Menu2019-09-10T08:09:42+00:00

SPISEKORT

1 ret ………… 95,-

1. Carpaccio
med røget mayonnaise og syltede svampe

2. Torskeryg
med fennikel, dild og sauce nage

3. Koldrøget laks
med porreterrin og urtesalat i senneps-vinaigrette

4. Sommer render ud-salat
med rødspidskål, squash, radiser, gulerod, rygeostecreme, karse, maltknas og sprødt kyllingeskind

5. Risotto
med to slags græskar og Unika Kry

6. Blomkål
med brunet smør, peberrod og skinke

7. Svinemørbrad
med timian, citron, æblepure og røgede mandler

8. Lammeculotte
med dampet spidskål, mynte, flødesauce og blå kartoffelchips

9. Kalv i fløde
med gulerod, radiser, rosenkål og hjemmesyltede grønsager

10. Høgelundgaard 8
med sennepssyltede abrikoser og krystalliserede valnødder

11. Miekage
med Nygårds vanilieis

12. Danske sensommerbær

med vaniljefløde og lime

SMAGSOPLEVELSER

2 retter ………… 180,-
3 retter ………… 260,-
4 retter ………… 340,-