Musik og ophold2020-02-04T10:32:03+00:00

Musik og ophold

MUSIK OG OPHOLD er for dig, der søger en unik smagsoplevelse, krydret med vidunderlig musikalsk underholdning. På Ansager Musikhotel åbnes dørene til det tætte bånd og fællesskab, som Ansager er så kendt for. Her  finder du hjerterum, nærvær og glæde, hvor kærlighed til smags- og lyttesanser går op i en højere enhed, når den helt rigtige menu tilsættes god musik og underholdning.

Oplevelsen starter med personlig velkomst på Ansager Musik hotel til dejlig eftermiddags kaffe og kage. 

Herefter gælder det indkvartering på et af de personlige og afslappede værelser eller i en hyggelig hytte, efter dit eget valg. Måske har du lyst til en gåtur i vores lille by og måske et kig ind i Mariehaven eller måske et lille hvil inden aftensmaden.

Til aften bydes du til bords og vil blive forkælet med en dejlig unik menu, hvor du kan vælge om den skal bestå af enten 1-2 eller 3 retter. Den efterfølgende koncert i Musik Galleriet, i Mariehaven, på Ansager Musikhotel eller på Vingaarden sætter prikken over i’et til en rigtig dejlig aften hvor god mad, musik og underholdning går op i en højere enhed. Aftenen rundes selvfølgelig af med en godnatdrink, inden du går til ro.

Næste morgen er der lækker og frisk morgenmad med nøje udvalgte råvarer fra kl 08.00-10.00. 

Se kalenderen på www.musikgalleriet.dk